Wie is Ilse Mertens?

 

Metamorfose ontstond vanuit mijn passie voor innerlijke en uiterlijke schoonheid.
Later combineerde ik dit met mijn eigen bewustwording omtrent lichaam, geest, levensenergie, vitaliteit en enthousiasme.

Omdat de reacties van mensen nu hun sessie zo mooi is blijft mijn passie groeien en ben ik ze enorm dankbaar dat ze blijven inspireren om hard te blijven werken aan mezelf.   Ik vergaar graag nieuwe kennis en implementeer deze als vaardigheden dewelke ik afstem op de healings en energetische massages.

 

 

Jarenlang ben ik op zoek naar vaardigheden die me beter maken dan ik was.  Diverse mentoren kruisten mijn pad, onder meer Dhr. Roy Martina gefascineerd door zijn manier van kijk op dit leven vertrok ik in 2018 naar Nederland om verschillende opleidingen te volgen en leerde ik contact te maken met mijn “Quantum zelf” (hogere zelf, mijn betere en beste versies van mezelf dewelke me multi-dimensionaal begeleiden met mijn volgende stappen)
Zo heb ik eerst zelf talrijke blokkades opgelost waarbij dankbaarheid en gelukkig zijn zo intens is om te mogen ervaren.
Dit geluk en behaald succes wil ik graag delen met jullie omdat het zo waardevol is om samen op Quantum reis te gaan via diverse Universele Energetische Inzichten.
In 2021 manifesteerde ik mijn weldoordachte affirmatie en koos het Universum voor mij, een Belgische mentor, niemand liever dan Dennis Schoofs.   
Dennis heeft een bijzonder directe intuïtieve aanpak persoonlijk afgestemd waarbij het bewuste communiceert met het onderbewuste.     Een waaier van resultaten op vlak van lichaam, energetische voeding, kracht van het denken, koesteren van gevoelens, patronen, universele inzichten, verbale en non verbale taalvaardigheden en energetische teachings dewelke direct implementeerbaar zijn op onze westerse manier van leven.  Van Zelfliefde tot Zelf Leiderschap en tijd maken om jezelf te bedanken van al deze groeikansen.
Dankzij onze gelijkwaardige samenwerking staat er nog veel op onze agenda waarbij iedereen kan kiezen om de stap naar spirituele wetenschap krachtig in te zetten met keuze om op eigen tempo te groeien of kwantum sprongen te maken dankzij versnelde groeiprocessen.
Metamorfose voor body, mind & soul.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]