Testimonials

       Ik heb Ilse leren kennen op een kennismakingsavond van reiki. Eerlijk gezegd ik was sceptisch. Maar het eerste contact was vlot. Ilse is aangenaam in de omgang en stelt je meteen op je gemak. Tijdens deze avond heeft ze me ook even, letterlijk onder handen genomen en voelde ik toch meteen een effect op mezelf.

Ik heb dan vier behandelingen gevolgd bij Ilse. Deze waren zeer relaxerend, want ik ben enkele keren in slaap gevallen. Ideale momenten om tot rust te komen, maar ook om tot enkele persoonlijke inzichten te komen. Ik heb al meer dan 1 jaar last van rugpijn en deze is ook verbeterd dankzij de sessies.

Ilse heeft me bewust gemaakt van mijn valkuilen zonder te oordelen. Tijdens de sessies maakt je lichaam duidelijk wat er mentaal niet zo vlot loopt en dankzij Ilse krijg je tips hoe je dit kan aanpassen. Ik kan dit enkel aanraden, maar je moet bereid zijn om in de spiegel te kijken, ook al zie je niet altijd wat je wil zien.

Jessica

       Dag lieve Ilse,

Dank dat ik jou leren kennen heb! Ik ben nu aan mijn 3de sessie van 4 begonnen vandaag. Ik kampte met een zwaar verleden , een zware rugzak en jij ben diegene die mij ‘ verlost’ heeft dat dit… dank je wel duizend maal.

Na 2 sessies dacht ik even te onderbreken maar niets was waar… ik werd geplaagd door angstaanvallen, slikproblemen, duizeligheid, hartkloppingen, hyperventilatie.

Ik kreeg in de vorige sessies gewone healingen en ook met chakrastenen. Vandaag heb je wéér eens jouw gouden handen boven gehaald. Mijn keelchakra is los dank zij jou!

Van harte dank Ilse!

Nic

       De healingssesies die ik bij Ilse heb mogen ervaren was een zeer unieke ervaring, kortom het was geweldig, ik voelde tijdens de sessie dat mijn lichaam boven op gedragen werd waar ik ging door hemelse reis waardoor boodschappen en tekens op mij af kwam en 1 keer in contact kwam van een engel;

Samen met het healingswerk van Ilse heb ik geleerd wat innerlijke rust is en inhoudt en hebben we ondervonden welke blokkades er in mij vast zitten en wat er in mij schorst en nadien heb ik tegen Ilse vertelt dat ik nogal angstig ben en wat communicatiestoornissen heb

Toen heb ik en Ilse samen een oefening opgenomen die ik zelf thuis gedurende aantal dagen kon oefenen. Na die dagen stond ik meer open en durfde het leven al wat meer aan en bepaalde dingen waar ik nu geen angsten voor heb en geleerd dat er angst ontstaat waar nergens voor nodig is.

Anoniem

       Het is heel zalig geweest Ilse… ben zo rustig geworden ervan… Thanks hiervoor.

Dag Ilse… het gaat eigenlijk super goed met mij… enkel wat hoofdpijn gehad deze morgen maar heel goed geslapen… xxx

Anoniem

       Hey Ilse,

Mijn ervaring was uniek. Mijn hart ging wijd open… in een brede universele ontvangst, dankbaarheid…

Golven van goud licht vielen over mij als ringen van hogere trillingen over mijn hoofd schoven naar mijn voeten en zo de aarde in…

Alsof alle ballast werd losgelaten en getransformeerd in Licht naar de Aarde.

Het was een intense behandeling met heel fijngevoelige aanraking.

Ilse heeft een liefdevolle alles omvattende energie.

Zeker een aanrader!
Licht en Liefde

Carolyne

       Hallo Ilse

Zoals beloofd mijn recessie van de laatste hypnose:

Na de hypnose voelde ik veel meer energie: van mijn buik tot in mijn voeten. Ik voelde me een stuk meer geaard.

Ik kreeg 2 sterke ingevingen in vorm van beelden en  filmpjes, die me inzicht gaven over mijn blokkades. Dankzij deze visuele bewustwording kon ik het verdriet en de angst die er mee gepaard ging, makkelijker loslaten. Het voelde alsof twee dikke koorden werden doorgeknipt.  Na jouw sessie voelde ik me vrij.     Deze sessie was voor mij voornamelijk gericht op het verwerken van mijn verleden.

Ik voel me veel meer verbonden met de kracht in mezelf.

Ik heb meer inzicht gekregen in welke richting ik mijn leven wil geven doordat ik bewuster geworden van mijn talenten en vaardigheden die ik nu ga inzetten. Dankzij jou is mijn vertrouwen sterker geworden. Groetjes en hartelijk bedankt

 

Helga