Deze hypnoses leren je: Opruimen van blokkades, valse overtuigingen, negatieve gedachten om te bouwen in constructief gedrag en vitaler in het leven te staan.
Je zelf-zorgend gedrag te verhogen: leren communiceren met jezelf en handelen vanuit je innerlijke wijze stem. Je zelfvertrouwen en zelfwaarde te vergroten. Ze bieden extra ondersteuning bij herstel / genezing van (chronische) ziektes zoals kanker, fibromyalgie, …, (post) traumatische ervaringen en stress en er heel zorgzaam te leren mee om gaan om je levenskwaliteit sterk te verbeteren.
Je leert bewuster keuzes maken om gelukkiger, krachtiger en vitaler in het leven te staan.
Deze sessies komen met extra 12 luisterbestanden (hypnoses): die je meermaals beluistert en 1 per maand ontvangt.
PS. De life-sessies kunnen ook via zoom gegeven worden
Prijs: 1.200,00 euro

 

Je kan ons bereiken op +32 (0) 495 12 27 02 of via ilsemertensmetamorfose@gmail.com of stuur ons een berichtje via onze Facebook pagina op https://www.facebook.com/Mymetamorfose

 

Medisch advies: deze hypnose healing sessies zijn niet bedoeld ter vervanging van andere behandelingen die door een arts worden aanbevolen. Ze zijn gemaakt om elk type behandeling te ondersteunen en om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren en te stimuleren.

 

Hieronder kan u een korte verduidelijking van iedere sessie vinden.

 

1 Loslaten blokkades:
Deze audio introceert de regulator, dat is een deel van de hersenen dat autonome zenuwstelsel, het onderbewuste systeem en alle metabole processen van je organen controleert en reguleert. Dit betekend dat het controleert hoe je ouder wordt en invloed heeft op alles wat te maken heeft met je hormonen , bloed, dromen, regeneratie, afscheiding, immuunsysteem, DNA enz
Je leert hoe je verbinding kunt maken met je regulator, hoe je deze kunt trainen en herprogrammeren voor succes, vitaliteit en een lang en gezond leven en hoe je blokkades voor geluk kunt loslaten
2 Emoties loslaten:
In deze sessie leggen we de basis voor een leven van geluk, vitaliteit en gezondheid. We moeten een nieuwe manier creëren om met emoties om te gaan en de emotionele intelligentie en gedrag te vergroten die onze doelen ondersteunen en onze negatieve emoties omzet in positieve bekrachtigende gewoontes. Bovendien moeten we ervan overtuigd zijn dat we waardig zijn en het verdienen om te krijgen wat we willen.
3 Super immuun:
Deze sessie zal je helpen om elke keer sneller te ontspannen, zodat je moeiteloos de stress kunt loslaten, deze verbetert het immuunsysteem om efficiënter met alle indringers om te kunnen gaan. Deze training blijft de geest optimale ontspanning bijbrengen, je kunt je openen en de helende kracht ontvangen en je laten leiden door de aangeboren intelligentie van het lichaam die van nature in ons lichaam aanwezig is, maar geblokkeerd wordt door onze overtuigingen ,angsten, stress en gedrag
4 Vrij van negativiteit:
We worden vaak onbewust door media, door mensen en door het collectieve bewustzijn van een land of wereldwijd blootgesteld aan negativiteit Dit heeft een groot effect op de effectiviteit van hert immuunsysteem. Door de geest te herprogrammeren en te beschermen tegen collectieve negativiteit en negative mensen, kunnen we ons beter beschermen tegen kanker of tumoren en chronische ziekten.
5 Betekenis vinden:
Alles wat ons overkomt, is een effect van een groter spel dat in de 5de dimensie wordt gespeeld. In deze sessie help ik je om antwoorden te vinden op de vraag wat de betekenis is van wat er in jouw leven en op de mondiale speelplaats gebeurt.
6 Jouw Quantum identiteit:
In deze sessie leggen we de basis voor een leven van geluk, vitaliteit en gezondheid. We moeten een nieuwe Quantum identiteit creëren die onze doelen ondersteunt en onze negatieve overtuigingen omzetten in de positieve bekrachtigende overtuigingen. Bovendien moeten we ervan overtuigd zijn dat we waardig zijn en het verdienen om te krijgen wat we willen.
7 Verjonging & stressvrij:
Het ingebouwde feedbacksysteem in het Autonoom Zenuwstelsel is complexer en krachtiger dan elke andere computer op de planeet. En…. Het kan verkeerd geprogrammeerd worden , of het kan, net als een echte computer , allerlei destructieve virussen en incidenten en stress hebben die een versnelde veroudering en degeneratie veroorzaken. Dit creëert een leven van ziekte, stress en lijden. Na het herstel moeten de synapsen worden vervangen, die de ziektes bevorderen. Ze zullen worden vervangen door synapsen die de gezondheid en de genezing bevorderen.
8 Harmonisatie:
In deze sessie leer je hoe je elektromagnetische en trillingsvelden kunt synchoniseren en harmoniseren voor geluk, gezondheid, verjonging, vitaliteit en succes. Om gezond te blijven of om de gezondheid te herstellen , moeten deze velden in harmonie met elkaar zijn De innerlijke velden worden geprogrammeerd voor vitaliteit, verjonging, regeneratie, succes en een lang, gezond leven.
9 Zielsverbinding:
Deze sessie brengt je naar het hart van je eigen morfogenetische veld: de chakra’s. De chakra’s  staan in directe verbinding met je zielsblauwdruk en de lessen die je in het leven moet leren. Als je vastzit in bepaalde patronen of je volgt je patronen niet voor zelfontplooiing, dan zijn de chakra’s geblokkeerd die met deze lessen samenhangen en zullen ze uiteindelijk fysieke of emotionele stress of ziekte veroorzaken.de aura is verbonden met de energie van de chakra’s en het zielengeheugen. Je charkra’s zullen in evenwicht gebracht worden en het zo mogelijk maken voor je ziel om een evolutionaire Quantum Sprong te maken
10 Heling van de ziel:
Nu je hersenen getraind zijn om een diepe ontspanning te bereiken en los te laten, is de communicatie met de ziel makkelijker en minder gecompliceerd. Het is nu tijd voor diepere genezing en het loslaten van alle herinneringen uit het verleden. Het is nu tijd voor ons om wakker te worden en op te staan en in harmonie te komen met onze macht, zodat we het goddelijke in alle nederigheid te  kunnen dienen en de strijd om het voortbestaan van het ego kunnen te laten voor wat het is
11 Bewustwording:
Je bent aan het einde van een lange zoektocht in het Quantum Veld, je hebt een sterke verbinding met je Quantum Zelf. Veel hulpbronnen worden ontwaakt en veel sabotagemechanismen worden verwijder. Maar omdat er zoveel herinneringen in onze cellen en ziel zijn verankerd nadat er zoveel levens zijn geleefd, raden we aan om de hersenen te trainen om meer bewust te zijn en door te gaan met het genezen en verbinden met de Quantum zelf. Dit is een goed idee voor iedereen, want zelfbewustzijn is het geheim van persoonlijke groei
12 Gezondheid, liefde, levensduur en geluk:
Het is belangrijk om te weten dat iedereen, elke dag, kankercellen creëert. Als het immuunsysteem goed werkt, worden alle kankercellen vernietigd. Deze sessie draagt bij aan de versterking van geest en het lichaam tegen kanker en alle andere chronische ziekten, dit is ook een prachtige ondersteuning voor iedereen die tegen kanker strijdt. Afhankelijk van de ernst zal men de frequentie van het luisteren verhogen.
Deze sessie is de laatste in deze serie om het verborgen potentieel te omsluiten voor een lang, gelukkig, gezond en succesvol leven.
Je verdient het en bent het waard!