Wat is Quantum Hypnose ?

WAT IS QUANTUM CONNECTION HYPNOSIS

Met Q. C. Hypnose kan je het (onder)bewuste, en onbewuste van de menselijke geest herprogrammeren.
Q. C. Hypnose is niet hetzelfde als slapen. Veel mensen denken dat wanneer jij in hypnose bent, dat je dan slaapt.
Het woord slaap wordt wel gebruik maar wordt gebruikt als synoniem voor totale ontspanning. Wanneer het woordje “slaap” gebruikt wordt tijdens een hypnosesessie zal jij ook ervaren dat jij in een toestand verkeert gelijkend aan slaap. Tijdens de hypnose verkeren je hersenen in een bepaalde frequentie en de frequentie waarin jouw brein verkeert tijdens slaap en hypnose zijn niet gelijkend.
quantum hypnose

BREIN FREQUENTIE EN HYPNOSE

Tijdens hypnose wordt je lichaam steeds relaxter en je brein geraakt in veranderende stadia van een brein frequenties. Er zijn vijf verschillende brein frequenties. Dat zijn Beta, Alfa, Theta, Delta frequentie en Gamma brein frequenties.
Beta is de frequentie wanneer jij je volledig bewust bent van wat er gebeurt.
Alfa is de frequentie wanneer als we ons ontspannen onze hersenen golven produceren met een lagere frequentie dan de Beta golven. De Alfa staat wordt door ons als bijzonder plezierig ervaren. We zijn alert, maar toch ook ontspannen.
Theta is de frequentie wanneer jij onder hypnose bent en bij Gamma zijn er pieken in het verloop van frequentie en die worden geassocieerd met compassie.

WAT IS DEZE HERSENGOLFFREQUENTIE?

In dit gebied worden je hersengolven vertraagd tot jij bijna in slaap valt. Je bent helemaal ontspannen in deze staat. Je bent in de staat tussen ontwaken en slapen. maakt je erg ontvankelijk voor creatieve ideeën, beelden, fragmenten van dromen en lang vergeten herinterpretaties en herinneringen. Het is de staat waar de magie van jouw hersenen begint. De is wanneer jij extreem intuïtief, nieuwe beelden maakt, voor super-leren, herprogrammeringen van je geest, droom herinneringen en hypnose. Kortom, het is de staat waarin je bent om de wereld van magie binnen te treden, om te reizen naar het verleden en vorige levens. Om door een portaal te gaan naar andere dimensie en andere tijdslijnen om daar in contact te staan met “je beste krachtigste versie”.

GEBRUIK VAN ANKERS

draak11-removebg-preview
Tijdens een hypnose sessie wordt er gebruik gemaakt van allerhande ankers om je in een seconde te kunnen verbinden met je krachten en talenten en zodoende je terug te verbinden / verbonden blijven met je positieve krachtige zelf.

EIGEN ERVARING

Door eigen ervaring werd ik bevrijd van oude patronen, zelfsabotages, programmeringen en overtuigingen uit het verleden die me tegen hielden in mijn eigen groeiproces.
Meestal zijn we geneigd de oorzaak van problemen te zoeken in zaken of gebeurtenissen buiten ons. De beperkingen leggen we ons zelf op.
Deze overtuigingen hebben we meegekregen van bijvoorbeeld, je ouders, je leraar … Je kan wel zeggen dat zij ons hebben gehypnotiseerd. Zij hebben deze overtuigingen ook weer meegekregen en er is nu een methode gevonden om deze te de-hypnotiseren.
Tenslotte sta je zelf aan het roer van jouw eigen realiteit, je kunt dus je eigen realiteit creëren op basis van wat jij zelf wil. Hypnose is de krachtigste manier om overtuigingen te wijzigen en ze weer te verwijderen en weer in je kracht te stappen.